Sangskrivning på dansk kan være en udfordring – men det er også inspirerende og befriende. Sange kan noget særligt, og de står i spændet mellem kravene til en fast sangbar form, og så samtidig et frit og billedskabende indhold. Der er langt fra konfirmationssangen skrevet på “Jeg ved en lærkerede” til sange man har lyst til at synge to gange.

På denne workshop vil du lære noget om hvilke instrumenter sproget bører i sig selv, hvilke rimmønstre man kan gøre brug af og hvilke metaforer og besjælinger der dur – og hvilke der skal ud. Fokus er på skabelsen af sangbare tekster med tyngde, som enten kan fremføres til egne kompositioner eller til et standard underlægningsbeat. Vi prøver også kræfter med “undersættelser” og lyn-øvelser til kendte sange, en slags håndholdt karaoke.

Så hvis du og dine elever har lyst til en workshop med fokus på lyrisk tekstskrivning, med en stærk kobling til musikkens verden, så kom trygt.

…—^^ PRISER ^^–…

Få besøg af en af foreningens musikere, som kommer og giver et par eksempler på egne sange og hvilke tanker der ligger bag. Der kommer også idéer til temaer til sange og forslag til det videre arbejde.

90 minutter = 1500.-

En heldagsworkshop med to af foreningens musikere, som kommer og giver eksempler på eget musik, hjælper eleverne emd at få skrevet egne tekster – for så til sidst at slutte af med en lille afslutningskoncert

Tre moduler / heldagsworkshop = 6000.-

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Leave a Reply