Datoerne for de fynske slams er sat!

springtimeSå, kære digtere og andet godtfolk. Nu er tiden satme inde til at hvæsse hjertet eller pennen (kommer an på hvad man foretrækker), og gøre sig klar til at hive forårets høst af førstepladser hjem. Datoerne er sat for Poetry Slams på Fyn fra nu af og indtil sommerferien – og vi glæder os som gale. Vi har I marts, april og maj gjort det nemt og ladet slam foregår den sidste onsdag og torsdag i måneden. I februar har vi opvarmningsslam i Svendborg den sidste torsdag – opvarmning til Odense Lyrikfestival (hvor vi prøver at få en slam-session en af dagene) som begynder dagen efter. Men uden videre omsvøb vil jeg hermed præsentere følgende datoer:

Odense / Teater Momentum / Kl: 20:00 (bemærk det tidlige starttidspunkt!)
Torsdag d. 26. Marts
Torsdag d. 30. April
Torsdag d. 28. Maj

Svendborg / Hansted / Kl. 21:00
Torsdag d. 26. Februar
Onsdag d. 25. Marts
Onsdag d. 29. April
Onsdag d. 27. Maj

Vi holder snart nytårskur i foreningen og skal blandt andet til at tale om fremtidige planer, såsom cd-udgivelse i efteråret, entre og pengepræmier, mulig blad-udgivelse, konkurrencer for folkeskolerne og meget andet. Hvis du har en idé, et synspunkt eller andet så smid endelig en kommentar herunder!

Tusind lækre hilsner fra Kim, Peter, Lasse, Tobias, Dann, Brian og Erla.

Uden jer ville vi bare være os 🙂

5 Comments
  • Et blad ville da helt sikkert være noget jeg ville arbejde på at få udgivet, samt lyd på vinyl! Hold det undergrund, hold det retro! Så vil jeg da også lige nævne, at man godt kunne tage ved lære af prettyboys’ne da jeg har meldt mig selv som offentlig PSFYN fotograf. 🙂 Så billeder til hjemmesiden er også kommende. Vises.

  • Ord på papir er fanme så retro og oldschool som det kan blive, så det er jeg også frisk på (så kære poeter, husk lige at gemme jeres tekster). Men med hensyn til lyd på vinyl, så er det simpelthen helt latterligt dyrt, medmindre man skal have trykt 5000 – og det er også dyrt 🙂 Nu har vi jo også 200 tomme cd-covers liggende der bare venter på at få noget rundt i sig, så det er den vej vi må fare… Og pics? Lækkert…

Comments are closed.