Nye regler og nye præmier!

haiku
Denne måneds Svendborg-Præmie + lidt kontanter.

Vi har holdt et strategimøde i foreningen og der er kommet ny suppe på bollerne. Fra og med denne uge, så afholder vi altid TRE runder til de fynske slams – sådan som DM, KM, ÅM osv. også foregår. Og der er altid seks slammere tilbage til runde 2. Hvis der er flere end seks der stiller op for at slamme, så ryger de altså ud i første runde. Og sidste runde er de tre med de bedste point – sammenlagt – fra runde et og to. Og sidst, men ikke mindst, så nulstilles pointene før tredje runde – så man skal gemme guldet til finalen (teksten i runde et skal altså være god, den svageste tekst skal komme i runde to og det bedste skal gemmes til finalen…). Dernæst så har vi oprettet en VIS – maillingliste, hvor alle der har slammet kommer på. Disse særligt udvalgte får herefter diverse godter i indbakken, såsom invitation til backstage-øl på Momentum, privatfester og andet godt. Og så får de deres fingre med i spillet når vi nu skal til at udgive CD til efteråret. Til sidst skal det lige nævnes at der er kommet nye præmier. I dette års sæson – både forår og efterår – vil der både være kontanter og et unikt Haiku kunstværk til vinderen. Så der blæser friske vinde ind over foreningen – jeg håber vi ses til en poetisk battle, enten i midten af Fyn eller nær kysten.

De bedste hilsener,

Kim Linnet.

Klik her for referat

5 Comments
 • Wuaw – er imponeret over at i på fyn kan nå så meget i betragtning af at jeres Svendborg Slam i kalenderen kun er sat til at vare en time – men det må være fordi jeres vokaler er halvt så lange som normale menneskers:)

 • Vi bruger såmænd bare
  (eller det gør jeg)
  omvendt eksamenstaktik …
  Lad mig forklare:
  Da jeg sidste år var til eksamen – i Geografi
  med vulkansk, undersøisk aktivitet samt magmaens struktur
  og klimaforandringernes indvirkning
  på den østgrønlandske pumpe i Labradorhavet
  som HOVEDTEMA,
  DA talte jeg LANGSOMT!
  Nu er vi jo Eminem(te) udi logistik her på Fyn.
  Her, hvor ambulancerne inden længe hænger i luften
  i form af helikoptere
  ment som såkaldte fremskudte hospitaler.
  Vi har for længst regnet ud,
  at man bare skal tale usædvanligt hurtigt,
  så det gør NOGEN af os.
  NOGEN, som når svigermor siger,
  at NOGEN har glemt at tørre skoene af,
  og i øvrigt nægter at anerkende,
  at det er knastørt og mudderløst udenfor.
  På den måde
  med den livsfilosofi
  kan de fleste ting faktisk ordnes
  på omkring 59
  minutter
  🙂
  Smalltalk
  Fasttalk
  And we walk

 • Kenneth, du imponerer igen og igen med ord. Jeg har på fornemmelsen, at du snart tager førstepladsen! Jeg kom til at tænke på, at man kunne lave slam i en lufthavn. Hvis man nu gik på de der “gåbånd” – eller hvad man skal kalde dem – flade “rulletrapper”, mens man fremsagde poesi, så ville det gå endnu hurtigere, og tilhørerne ville skulle gå/løbe med for at høre det hele. Poetry in motion…

Comments are closed.