Slam 21. august i Odense – med workshop samme dag!

Efterårssæsonen i Poetry Slam skydes i gang i forbindelse med Spoken Word Festival i Odense – torsdag den 21. august kl. 19-22, entréen er 30.- Se mere om hele ordfestivalen her.

Her er der åbent slam på Studenterhus Odense, hvor Frank Langmack er special feature og vært. Alle kan stille op, så har du finpudset tekster i sommervarmen, fundet guldkorn frem fra gemmerne, øvet dig foran spejlet eller bare slappet af og samlet kræfter, så kom og vis hvad du kan! Tilmelding sker via mail: mail@psfyn.dk
Og har du ikke selv lyst til at stå på scenen, så kom og kig på! Publikum er dommere, så aftenens udfald ligger i dine hænder!

Reglerne er som altid:
* du skal have skrevet dine tekster selv
* du må ikke bruge rekvisitter, instrumenter eller kostumer
* du har 3 minutter og 10 sekunder til at fremføre din tekst
* aftenens tema er “Ironiens Mester” – så må du lade dig inspirere, eller lade være 🙂

Aftenens slam er samtidig kvalifikation til årets fynsmesterskab – således får aftenens vinder og nr. 2 hver en plads ved De Fynske Mesterskaber 2014, som afholdes til december!

Vi glæder os til at komme i gang!

WORKSHOP Kl. 14 til 16

TID: 16-18
STED: STUDENTERHUS ODENSE
ENTRÈ: GRATIS

Vil du prøve kræfter med at skrive performancedigte med hjælp fra Fyns bedste poetry slammere og måske endda stille op til slam samme aften? Spoken Word Festival og PS Fyn inviterer til workshop.

Kom og mød nogle af Fyns mest erfarne poetry slammere og få et par gode råd til at skrive en god tekst og opføre den på scenen med gennemslagskraft. Medbring gerne egne tekster, skitser eller ideer.

Poetry slam handler om at skrive godt, om det personlige sprog, som kan være afdæmpet eller vildt, hverdagsnært eller metaforfyldt, fortællende eller digtende. Poetry slam handler også om performance, om at føle sig hjemme på scenen og sikker på sin tekst. Om at føle rytmen i sproget, i sin stemme og krop, om forbindelsen til publikum. Kreativitet og gåpåmod er påkrævet!

– Tilmelding nødvendig: Skriv til psfyn@psfyn.dk

// Arrangeres af Spoken Word Festival og Studenterhus Odense i samarbejde med PS Fyn og H.C. Andersen Festivals.