Årets bedste slam-poet skal kåres!

Fredag den 9. januar dyster 10 af årets bedste fynske performance-digtere om at blive Fynsmester i Poetry Slam. Slaget kæmpes på Teater Momentum i Odense, og kvaliteten vil være i top igen i år. Som altid i Poetry Slam er det publikum, der er dommere – så det er dig, der får lov at bestemme aftenens endelige udfald.

Poetry Slam er mundtlig litteratur, også kaldet Spoken Word, på konkurrenceform. Det er en publikumsinvolverende form, som kan rumme alt fra historiefortælling til rap, fra kærlighedsdigte til apokalyptiske fremtidsskrig, fra mime-dans til stand-up tragedy. De eneste regler er, at de optrædende selv skal have skrevet deres tekster, at de ikke må bruge rekvisitter, kostumer eller instrumenter, og at de kun har tre minutter og ti sekunder pr. runde til at fremføre deres tekst.

Konkurrencen løber over tre runder, således at alle 10 deltagere optræder i første runde, de 6 bedste går videre til anden runde, og de 3 bedste herfra går videre til aftenens finalerunde, hvori vinderen – årets fynsmester – kåres og modtager publikums hæder.
Aftenens vinder og nummer to skal endvidere repræsentere de fynske farver ved årets Danmarksmesterskab, som afholdes i Valby Kulturhus fredag d. 23. januar.

Vi glæder os til at se jer!

/PSFyn

OBS! Da der kun har været afholdt fire kvalifikationer, og dermed kun er kvalificeret otte deltagere direkte, er der endnu to pladser ledige på deltagerlisten. Disse to pladser besættes via åben tilmelding på mail@psfyn.dk (skriv gerne “FM-plads” i emnefeltet) – tilmeldingen åbner præcis én måned før FM-afholdelsen, det vil sige den 9. december kl. 19.30! (mails modtaget før dette tidspunkt vil ikke komme i betragtning).