Stauning tager guldet på trods af regelbrud

Torsdag aften på Momentum var der dømt både Stauning og kaos!

Kåre Wangel, aka Thorvalds skæg, lægger ud med at sætte ny tidsrekord på 6 minutter og 22 sekunder – et dobbelt slam! Han ender dermed på fjerdepladsen ud af de fire mulige efter Lasse Nyholm, Mads Harboe og Dann Nørgaard, som er så søde ved ham at de alligevel lader ham få et wildcard til finalen. – Måske også for at aftenen ikke skulle blive alt for kort…
Tilmed vinder Staunings efterfølger finalen for første gang med et slam kun bestående af citater – der dog alle holder sig under 10 sekunder – og må endnu engang få dispensation fra reglerne for at kunne modtage folkets bifald som aftenens vinder.

Stauning udtaler at han mener Thorning-Schmidt og co kan lære et og andet af hans afslappede forhold til reglerne når Løkke inden længe udskriver valg. Alle konventioner er jo alligevel blevet ignoreret i de sidste ti år, så hvorfor ikke blive ved i den dur.

Torsdag aftens poetry slam var det sidste i denne sæson. Vi vender tilbage med første kvalifikationsslam til Fynsmesterskabet d. 31. august. Så fat blyanten og øv dig i løbet af ferien. Så kan du måske få en plads ved FM 2012!

1 Comment

Comments are closed.