Poetry Slam På Hansted i Svendborg, d. 31/8 – Kvalifikation Nummer 1/5 Til De Fynske Mesterskaber i Poetry Slam 2011!!

Hvis jeg sætter en rigtig, rigtig lang ledning i mikrofonen, så kan det være den kan nå hjem til dig. Og hvis du så holder godt fast, og jeg trækker, så ender det med at du står der hvor du burde – nede på Hansted. Nu skal vi endelig til at have sparket gang i lyrikken igen. Så ryst løgposen, spids halefjeren og kom ned med det bedste og det værste fra skrivebordsskuffen. Alle kan lave Poetry Slam, og Poetry Slam kan være alt. Du har tre minutter og en mikrofon – så det er bare at give los. Det kan være anekdoter, digte, rap, human beat box, råbekor, sang, lyde og grammatisk gennemgang af urdu. Om du er maler, lærer, PhD litterat, borgmester eller noget helt femte er vigtigt, for det er dit liv der skaber teksterne. Så kom ned og vær med, døm os, grin af os, stil dig op, klap, drik og hyg dig til du segner. PSFyn skyder efterårssæsonen i gang for fjerde år i træk – og glæder sig helt inderligt vildt 🙂

Tilmelding som altid -> Ved at skrive en kommentar til denne post (klik på den store titel, så kommer kommentarfeltet).

4 Comments
  • Første!

    Jeg kan her lokke med en forsmag på et digt om DR Byens koncertsal – slam skrevet specifikt til Ørestadens Festival d. 1. september. Så her får I simpelthen en smugpremiere!

    Glæder mig

  • Jeg vil også være med!
    Og vil endda love tre nye tekster (omend kun den ene er færdig pt.) – yes sir – og ingen af dem vil omhandle folketingsvalg (ikke direkte ihvertfald).

    – Lasse

Comments are closed.