Svendborg d. 16. Februar kl. 20:30 på Hansted. 20.- i entré (går til vinderen).

Kom og vær med! Vi sparker 2011 igang i Svendborg, og åbner dermed ballet for byens poetiske sjæle. I næste måned kommer de nationale mestre fra både Sverige, Norge, Danmark og Tyskland og sætter ild til byen med det fedeste Spoken Word der kan opdrives for nord for Harzen. Og dagen efter dét vilde show, så er der skolemesterskabet i Poetry Slam. Så hvis du skal til nogle af delene, enten som publikum eller som slammer, så er det en fed idé at få varmet op allerede nu!

Poetry Slam er som altid åbent for alle, så kom velforberedt og gå efter guldet. Da der er tre runder, så skal man møde op med min. tre tekster – og helst fire, hvis man nu vinder (så har man også en tekst til vinderslam).

Tilmelding sker ved at skrive en kommentar til indlægget her – eller møde op på selve aftenen. Der er ti pladser.

Vært: Kim Linnet

Husk de gyldne regler:

1. Du må maks. tale i 3 minutter og 10 sekunder.

2. Du skal have skrevet dine tekster selv.

3. Du må ikke være nøgen – eller bruge rekvisitter.

4. Der er tre runder. Maks 10 deltagere i runde et, maks. 6 deltagere i runde to og maks. tre deltagere i finalen.

5. Vinderen får entréen – oftest omkring 300 – 600 kr.- og alle slammere får en gratis Slam-Øl i baren (slammere under Hansteds aldersgrænse  får en sodavand).

Husk at poetry slam er for alle – så du kan vinde uanset om er skater, sømand, studerende, danser, maler, lærer, antropolog, pensionist, rapper eller noget helt tolvte – men det hjælper altid at være velforberedt…

3 Comments

Comments are closed.